Advert
Advert

CHP’de düğün telaşı! Sitelere davetiye gitti

CHP’de düğün telaşı! Sitelere davetiye gitti
Advert
Yayınlama: 13.07.2024
5
A+
A-

Bir Başkanlık Düğünü: Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Yeşim Yankılıç Evleniyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Yankılıç, bu hafta evlilik yoluna giriyor. Çiftin nikahı, 21 Temmuz Cumartesi günü Koru Park’ta kıyılacak.

Akpolat’ın nikah daveti, Beşiktaş Belediyesi’nin ilçedeki sitelerine gönderildi ve dikkatleri üzerine çekti. Davet mesajında, Başkan Akpolat’ın mutlu gününde site başkanları ve müdürlerin de aralarında bulunması istendi.

Ayrıca, Özel Kalem Müdürlüğü, davetlilerin katılım durumlarını teyit etmek için siteleri arayacak. Nikah töreni öncesinde, Akpolat ve Yankılıç’ın yakın dostları ve akrabaları için özel bir karşılama töreni düzenlenecek.

Çiftin nikahı, İstanbul’un önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek. Davetliler arasında siyasi parti liderleri, sanatçılar, akademisyenler ve iş dünyası temsilcilerinin bulunması bekleniyor.

Akpolat ve Yankılıç’ın nikah töreni, Beşiktaş’ta büyük bir coşkuyla karşılanıyor. İlçenin sakinleri, Belediye Başkanı’nın özel gününe katılmak için sabırsızlanıyor.

Advert

Tören sonrası, Koru Park’ta görkemli bir düğün yemeği verilecek. Yemekte, seçkin konuklara özel ikramlar ve eğlenceli programlar sunulacak.

Rıza Akpolat ve Yeşim Yankılıç’ın nikah töreni, İstanbul’un sosyal ve siyasi hayatında önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçecek. Çiftin mutlu günleri bir ömür boyu devam etmesi ve Beşiktaş’ta yeni bir dönemin başlangıcına işaret etmesi dileğiyle.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.